Tebūnie TAIP !
 

2018 LTeam olimpinis žiemos festivalis.

    Spartietiškai nusiteikusi bičiulių komanda puikiai atlaikė didžiausio žiemos sporto renginio "LTeam olimpinis žiemos festivalis" iššūkius!

    Festivalyje Jonavoje, Joninių slėnyje, Varnutės tvenkinio pakrantėje, užkūrėme net 11 mobiliųjų pirtelių, kuriose darbavosi 22 draugijos pirtininkai bei 2 ištikimi draugijos gerbėjai. Tai buvo pats didžiausias pirčių ir pirtininkų žiemos telkinys iki šiol buvęs Lietuvoje. Renginyje vaišindami visus išpilstėme apie 500 puodelių pirties arbatos ir karšto vaisių punšo.

    Iš viršaus stebėdami veiksmą senoje bei festivalio varžybas, kelios kurių nušniokštė per žingsnį nuo pirčių, stoiškai išlaikėme olimpines festivalio rungtis:

-susiorientuok Jonavoje ir atrask prie gyvenamųjų namų kiemus vingiuojantį dviračių taką pirtims nugabenti;

-susirask traktorių ir ištrauk smėlyje užklimpusias pirtis;

-užkurk pirtį su šlapiomis malkomis ir be prakurų;

-padėk draugui su puse Pirčių kiemo įrangos sugedusiam Žasliuose;

-susiorganizuok ir atnaujink dingusį elektros tiekimą;

-susiorganizuok geriamojo vandens pirčių arbatai papildymą;

-sutvarkyk Pirčių kiemo teritoriją aklinoje tamsoje!

    O jei rimtai, darbavomės pasiutiškai fantastiškai darniai, ką, tikimės. puikiai įvertino mūsų pirtelėse sušildyti, druska iššveisti, pavanoti, kvapais, garsais, masažais ir dar visokiomis kitomis pirtininkų išmanybėmis pamaloninti festivalio dalyviai, svečiai ir jonaviškiai.

    Labai džiugu, kad pirmąjį renginio krikštą atlaikė naujoji mūsų šiauliečio Roberto pirtelė "Dievai ir demonai", į kurią paskutinę minutę prieš išsiskirstydami sugužėjome užpilti pirmojo garo su geriausiais palinkėjimais. Visi džiaugėsi, kad bičiulių gretas papildė ne tik du puikūs pirtininkai iš Kauno - Aušra ir Edvinas Šiugždos, bet ir neįtikėtinai jauki jų pačių sutverta mobilioji pirtelė "Pirties ratas".

    Belieka konstatuoti : esame visokiems sunkumams ir linksmumams pasirengusi profesionali bičiulių komanda.

    Lai mus lydi sėkmė ir didėjančios lietuviškos pirties gerbėjų gretos!

Tebūnie taip!

Ramunė


 
 
 
 
Parašykite
Paskambinkite
Apie