Tebūnie TAIP !
 

Draugijos "Optimalietis" 15 metų sukaktis

Oficialiu kvietimu buvome pakviesti į draugijos "Optimalietis" 15 metų sukaktį. Draugija vienija blaivininkus ir padeda norintiems ištrūkti nuo priklausomybių (http://optimalietis.lt/metodika/).

Jie drauge keliauja, sportuoja, pirtinasi, dainuoja ir t.t.

Pernai su dalimi jų draugijos narių susipažinome Vabalynės dūminėje pirtyje. Be pirties, jiems ypač patiko, kad mūsų kaimo turizmo sodyboje nevyksta išgertuvės.

Kitas susitikimas buvo kai jie su savo mobilia pirtimi atvyko į Žvalumo dieną.

Svarbu paminėti - pirmose Lietuvos mėgėjų vanojimo varžytuvėse 2018 jų atstovai užėmė antrąją ir trečiąją vietas. Tikrai ne naujokai pirtyse. Savo sukakčiai paminėti, optimaliečiai išsinuomavo Vilniaus Verkių rūmus kur surengė konferenciją blaivybės puoselėjimo tema. Pasisakė nemažas būrys kviestinių svečių, kitų organizacijų vadovai. Sveikinimo žodį nuo pirties bičiulių  tariau ir aš, bei papasakojau apie mūsų draugijos tikslus ir nuveiktus darbus. Simboliškai pravedžiau pirmo garo ritualą, kad būtų sveiki. Nuo draugijos įteiktas liepinis proginis kaušas ir šviežia beržo vanta. Ramunė pristatė mūsų Vabalynės sodybą, idėjas ir veiklas.

Suprantama pakviečiau atvykti į Pirties diena 2018. Jų prezidentas patvirtino, kad valdyba pritarė ir tikrai atvyks su savo mobilia pirtimi! Tai

Gero garo! Egidijus Žukauskas





 

 
 
 
 
Parašykite
Paskambinkite
Apie